VEELGESTELDE VRAGEN

We kunnen ons best voorstellen dat je toch wat vragen hebt. Daarom een overzicht van onze veelgestelde vragen.
Kom je er niet uit? Wij zijn altijd te bereiken via onze Facebook chat (links onderaan de pagina) of via e-mail.

HOE REGEL IK EEN PROEFLES?

Een proefles ervaren? Dat is alleen mogelijk door deel te nemen. Wij vragen een kleine bijdrage van €8,50 voor de groepslessen. Dit is inclusief materiaal en een warm welkom. Wanneer je enthousiast bent en een strippenkaart afneemt krijg je de proefles terug in de vorm van een les. Als eerste koop je de les in onze shop. Daarna neem je via de mail contact op met de coach om je plek te reserveren.

WAT HEB IK NODIG?

Wanneer je start met kickboks coaching of een bokszakles heb je niks nodig. Behalve een goed humeur en een fijne sport outfit. In onze Rebel Box zijn de lessen op blote voeten, voor de lessen buiten zijn buiten sportschoenen handig. De eerste paar lessen mag je materiaal van ons lenen. Ben je enthousiast? Dan raden wij je aan om te starten met bandage en bokshandschoenen. Nadat je een proefles hebt ervaren kan jij je inloggen op de website of in onze Rebel Box items shoppen. Jouw coach helpt je graag verder.

IK HEB GEEN ERVARING EN NU?

Wij zijn er juist voor mensen zonder ervaring. Tijdens de lessen leer je in fases kickboksen en beter in je vel te zitten. We bieden kwaliteit en persoonlijke begeleiding door onze kleine groepen. We wisselen regelmatig van buddy zodat je ook van anderen leert. Er wordt altijd voorzichtig gestart op stootkussens en geleidelijk aan leer jij op je eigen tempo meer van jouw grenzen en kracht.

IK HEB KICKBOKS ERVARING. WAT KAN IK HET BESTE DOEN?

Heb je meer dan een maand ervaring met kickboksen? Meld dit dan bij de coach door contact op te nemen. Samen wordt er gekeken naar passende lestijden voor jouw niveau. Ook voor privéles, duo of small group om je skills te verbeteren kan je contact opnemen. Samen maken we je scherper, explosiever en behalen we jouw persoonlijke doelen.

WANNEER WORDT ER BUITEN GETRAIND?

Het weer in Nederland laat het niet altijd toe om volledig kickboks coaching te geven in de buitenlucht. Zodra het weer het toe laat neemt Lekker in je vel met Hel aan wanneer er buiten getraind wordt. In de zomer periode worden er diverse korte cursussen en groepslessen buiten aangeboden.
In Deventer zijn wij op zaterdagen te vinden in de muziekkoepel van het Worpplantsoen.

WAT KAN IK MET EEN STRIPPENKAART?

Met een strippenkaart kan je deelnemen aan de groepslessen. Afhankelijk van je niveau gaan er steeds meer lessen voor je open. Zowel de kickboks coaching, buitenlessen als de bokszaklessen (‘Beat the Bag’) zijn voor jou toegankelijk. Overleg wel even met je coach welk uur voor jou het beste is.

WAT IS DE REBEL BOX PRECIES?

Een huiselijke plek voor persoonlijke begeleiding en gezelligheid. Waar kleine of grote rebels zichtbaar worden en gewerkt wordt aan jouw persoonlijke doelen door privé-, duo- of small group coaching. Op onze mat worden verschillende coaching lessen gegeven en daarnaast is het mogelijk om persoonlijk in gesprek te gaan met je coach. Voel je veilig, thuis en vooral welkom!
De Rebel Box is te vinden op de Quabbenburgerweg 21, 7396 NN Twello / Terwolde.

HOE KOM IK BIJ DE REBEL BOX?

De Rebel Box is te bereiken per auto, fiets, brommer en lopend. Er is geen verbinding met het openbaar vervoer.
Kom je met hulp van de navigatie? Voer dan het volgende adres in:
Quabbenburgerweg 21, Twello
Parkeren kan voor en naast het pand.

IK BEN JONGER DAN 16 JAAR?

Groepslessen worden alleen gegeven aan dames vanaf 16 jaar tot aan elke bewegelijke leeftijd. Omdat het trainen van jeugd andere begeleiding en regels bevat, werken wij op de achtergrond aan het vergroten van onze kennis. Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor verdere ontwikkelingen.