MAAK KENNIS MET DE VROUWELIJKE KICKBOKS COACH

Gedreven en niet te stoppen. De vrouwelijke kickboks coach. Kenmerkend voor Hella in de kickboks-wereld. Vanaf haar 13de was ze al verliefd op de gevechtskunst. Nu is ze bijna dagelijks op de mat te vinden als pittige recreant. Daarnaast heeft ze in het zakelijke leven veel coaching-programma’s gevolgd en geeft trainingen. Het beste uit iemand halen is haar tweede natuur geworden.

“Zelf weet ik als geen ander hoeveel de sport kan betekenen, niet alleen conditioneel maar ook voor je persoonlijkheid. Alleen zie ik dat veel mensen nog een drempel over moeten. Ze zijn geïnteresseerd maar durven niet de sportschool binnen te stappen. Zo zonde! Ik laat mensen graag proeven van mijn passie en droom:

Kickboksen inzetten als coachvorm.

 De sport biedt zoveel kansen. Ik geloof dat je door de inspanning innerlijke rust krijgt, waardoor je veel meer aankunt en het overzicht krijgt in het dagelijkse leven. De adrenaline en scherpheid die er voor nodig is, zorgt voor een energie boost voor je hersenen en lijf. De combinatie van theorie en praktijk geeft de eerlijke spiegel voor een persoon of zelfs een team. Kortom, het beste van beide werelden.

De training en coaching is exclusief voor vrouwen. Er wordt ook alleen les gegeven door een vrouw. Op deze manier voelt iedereen zich veilig, is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontstaat er geen druk. Het beloningssysteem dat er aan gekoppeld is zorgt er voor dat er per 3 maanden examen gedaan kan worden voor een volgend level. Verdeeld over de lessen zijn er verschillende fit challenges. Die bij te houden zijn in je eigen online werkboek.  Zo weet jij altijd precies wat jouw niveau en progressie is en werk je nauwkeurig aan verbetering van de techniek.”